Снимајте за Рамба широм света

Путем снимка постављеног на „Јутјубу“ и његовом званичном сајту, Рамбо Амадеус је позвао људе широм планете да учествују у његовом светском пројекту и уз њега отпевају „Рамбо мајсторе, гласамо за тебе, буди нам председник државе, Рамбо мајсторе“.

Алтернативни музичар Рамбо Амадеус позвао је све своје пријатеље, обожаваоце, музичке професионалце и аматере широм света да путем „Јутјуба" допринесу стварању његове нове песме.

Наиме, познати музичар је на свој званични сајт ramboamadeus.com поставио „Јутјуб" снимак под називом "Demo for the Song" у коме пева „Рамбо мајсторе, гласамо за тебе, буди нам председник државе, Рамбо мајсторе", замоливши будуће учеснике да певају уз њега у правом тоналитету и ритму.

„Потребно је да одете на најпопуларније место у вашем граду (Ајфелов торањ у Паризу, у Лондону Трафалгар сквер, у Канади водопади Нијагаре...) и скупите пријатеље, најмање седморо, да певају хор у песми, која је једноставна и лако се учи", пише на енглеском језију уз снимак.

„Квалитет снимака мора бити добар колико је то могуће, али поднећемо и снимке са мобилних телефона, ако је призор кул. Нема везе из које је земље, може бити Аљаска са Ескимима или усред пустиње са Бедуинима, са Кинезима на пиринчаним пољима, а посебно комбинација поменутог", наводи Рамбо.

Београдски музичар, правим именом Антоније Пушић, истиче да су за снимак такође добре светске престонице са својим популарним локацијама, и да ће посебно ценити ако не разумеју речи песме.

„Замисао да људи широм света певају моју песму је веома кул, верујте ми. Нећу дати награду или платити за снимке, али одабраћу оне који ми се највише свиде, измонтирати песму и потписати учеснике. Сва ауторска права иду Свјетском Мега Цару, наравно", каже се у позиву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи