Песма у знак освете?

Тејлор Свифт спрема се да на додели МТВ награда отпева песму у којој описује своје виђење прошлогодишњег инцидента, када јој је Кање Вест на бини отео микрофон. Млада певачица позната је по томе што своја лична искуства описује у песмама.

Ни годину дана после испада Кањеа Веста на додели МТВ награда, када је отео микрофон певачици Тејлор Свифт, тај инцидент не престаје да заокупља пажњу јавности.

Вест се, док је Свифтова захваљивала на управо примљеној награди, попео на бину и рекао како је признање требало да освоји Бијонсе Ноулз.

Поред бујица осуда његовог поступка и његових бројних извињења, уочи овогодишње доделе награда сами актери инцидента су додатно „закували" цео случај.

Прво је Кање Вест, у знак (још једног) извињења, младој кантри певачици понудио једну своју песму, а сада стиже најава да је и Свифтова реперу припремила „музичку поруку".

Добро обавештени извори тврде да је Тејлор Свифт сама написала песму у којој описује своје виђење прошлогодишњег инцидента, а намерава да је изведе током вечерашње церемоније доделе награда.

Песма ће бити и на њеном новом албуму "Speak Now", који би требало да буде објављен у октобру.

Иако цео случај полако почиње да личи на шпанску серију или медијски циркус, ствар је заправо много озбиљнија.

Како је сам Кање Вест у посту на Твитеру признао, после прошлогодишњег инцидента примао је претње смрћу, морао је да откаже турнеју и да отпусти неке од људи који су радили за њега.

Тако постаје јасно да су његова извињења више последица економске изнуде, него изненадне навале уљудности.

Са друге стране, љупка двадесетогодишња плавуша није тек тако спремна да му опрости и заборави понижење које је доживела.

Тим пре што је познато да своја лична искуства често описује у песмама, па је „окрпила" и неколико бивших момака који су је повредили.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво