Нови Ријанин албум 16. новембра

Нешто мање од годину дана од изласка претходног "Rated R", Ријана ће објавити свој нови, пети студијски албум "Loud", који ће представљати „наредни корак у њеној еволуцији“.

Поп звезда Ријана објавиће 16. новембра нови студијски албум под називом "Loud", пише Њу мјузикал експрес (NME).

Први сингл са албума "Only Girl (In the World)" имао је радијску промоцију у уторак, у шоу програму Рајана Сикреста. Можете га чути на адреси http://www.ryanseacrest.com/blog/whats-happening/listen-to-rihannas-new-single-only-girl-in-the-world-audio/.

Песму је продуцирао Старгејт, норвешки тим који стоји и иза њених мегахитова "Please Don't Stop the Music" и "Hate That I Love You".

„Нисам желела да се враћам и правим римејк (албума из 2008) 'Good Girl Gone Bad'. Желела сам наредни корак у еволуцији Ријане", написала је певачица са Барбадоса на свом сајту Rihannanow.com.

„Недостајаће ми (албум из 2009) 'Rated R', али НИШТА се не може упоредити са албумом који сам управо снимила", додала је.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво