"Faith No More" последњег дана „Егзита“

У завршници 11. издања „Егзита“ звучна имена светске и домаће музичке сцене. На Петроварадинској тврђави дугоочекивани наступ групе „Фејт ноу мор“, али и електро дуо „Кемикал брадeрс“, „Кристал каслс“, „Пендулум“. Новосадски панк рокери из групе „Ритам нереда“ затварају програм на „Фјужн“ бини.

Завршног дана „Егзит" (Exit) фестивала у Новом Саду данас у поноћ на главној бини наступиће амерички бенд "Faith No More", а одмах након њих и популарни ди-џеј састав „Кемикал брадeрс" (The Chemical Brothers).

На истој бини у 19.30 часова свираће словеначки бенд „Елвис Џексон", затим следи аустралијски електро-рок бенд „Пендулум", а нешто касније публику ће забављати „Форин бегерс" (Foreign Beggars) из Велике Британије.

„Фјужн" бина (Fusion stage) угостиће вечерас три бенда из Хрватске и то „Кемикал вуду" (Chemical Voodoo), „Атентат" и „Бамби молестерс" (Bambi Molesters), а осим њих наступиће и панк бенд „Бонапарте" и француски рок дуо „Јамајка".

Последњи наступ на „Фјужн" бини за ову годину биће свирка новосадског панк бенда „Ритам нереда".

У „Денс арени" (Dance Arena) ће у 3.15 часова наступити "Crystal Castles" из Велике Британије који су последње вечери Фестивала највеће звезде ове бине.

Током вечери у „Денс арени" публику ће забављати и ди-џеј Мехди, Бизи пи (Busy P), Себастиан и Еј трек (А Track), а од 7.30 часова предвиђено је да сви ди-џејеви пуштају музику заједно, што ће по сатници Фестивала уједно бити и последњи званични наступ на овогодишњем „Егзиту".

Будући да је међу посетиоцима Фестивала велики број туриста из Холандије, током четврте фестивалске вечери на неколико бина биће организован и пренос финалне утакмице Светског првенства у фудбалу између Холандије и Шпаније.

„Егзит" фестивал почео је 8. јула, а завршава се данас. За четири дана на 20 бина наступиће више од 600 извођача, а према проценама организатора Фестивал посети око 40.000 људи дневно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи