Рекордан Еминемов „опоравак“

Један за другим, синглови са новог Еминемовог албума пењу се у сам врх топ листа. "Recovery" обара рекорде, а не баш завидан успех прошлогодишњег албума обожаваоци, али и критичари као да су давно заборавили.

Седми студијски албум америчког репера Еминема у кратком року је оборио неколико рекорда. Само током прве недеље продаје разграбљено је 741.000 примерака, чиме је албум "Recovery" (опоравак) постао најуспешније музичко издање ове године.

Такође, то је најбољи резултат неког албума од октобра 2008. године, када је албум "Black Ice" групе "АЦ/ДЦ" доспео на врх музичких листа са 784.000 продатих примерака.

Еминем је прошле године објавио албум "Relapse", који се по комерцијалном успеху не може мерити са његовим овогодишњим издањем.

Упркос томе што су се делови неких нумера нашли на Интернету много пре него што је "Recovery" доспео у радње, велики број Еминемових обожавалаца сматра да им је оригиналан диск неопходан.

Захваљујући верним фановима, ново музичко чедо музичара из Детроита његов је шести албум који се нашао на првом месту Билбордове листе најпродаванијих издања.

Иако је првобитно било најављено да ће се "Relapse 2", како је у почетку назван следећи Еминемов албум, у продавницама наћи већ крајем 2009. године, издавачи су се ипак одлучили за одлагање.

Први сингл са "најишчекиванијег албума у 2009. години", песма "Not Afraid", дебитовао је на првом месту Билбордове листе.

Удруживши снаге са тамнопутом лепотицом са Барбадоса Ријаном, Еминем је 21. јуна представио песму "Love the Way You Lie".

Готово поновивши успех првог сингла, дует је дебитовао на другој позицији исте листе, а још две песме "No Love" и "Won't Back Down" иако још необјављене као синглови нашле су се на листи.

На албуму има 17 песама за које критичари прогнозирају да ће бити веома слушане, а осим Ријане, као гости се појављују и Пинк, Лил Вејн и супергрупа "Slaughterhouse".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи