Тајлер: „Аеросмит“ никад бољи!

Фронтмен „Аеросмита“ Стивен Тајлер одушевљен је наступима своје групе на овогодишњој турнеји и тврди да су најбољи у последњих 40 година. Гитариста Џо Пери: Моје срце никада није удаљено више од 20 центиметара од Стивеновог.

Стивен Тајлер сада свему томе може да се смеје - паду са бине који је изазвао отказивање летње турнеје „Аеросмита" прошле године, рехабилитацији зависности од лекова за смирење, свађама са колегама из бенда и причама да ће га заменити - зато што се вратио на кормило групе и пева као никад раније пред хиљадама обожавалаца.

"Бенд никада није био бољи. Боље певам! Предивно је и схватио сам након што сам решио своје проблеме да је 'Аеросмит' нешто до чега ми је једино стало у животу", каже енергични Тајлер.

"Кад год наступимо, то су најбољи концерти 'Аеросмита' у последњих 40 година. Ово је најбоља турнеја од свих којих могу да се сетим у животу. Вадимо из нафталина неке старе форе које смо радили још 1970-тих, само што су сада боље јер смо ми у бољем стању", рекао је Тајлер у интервјуу који је објавио магазин "Билборд".

"Постоји много ствари које је Џо (Пери) рекао и које ме нервирају, и њега нервира много тога што сам ја рекао. Али овога пута било је интересантно, јер смо поново заједно, као да смо били на паузи. То није чак ни опомена, ни позив за буђење. То је само показатељ зашто смо обојица рођени и стављени на ову планету", рекао је певач.

"Толико дуго смо заједно да моје срце... никада није удаљено више од 20 центиметара од Стивеновог. Иако можда нисмо причали неко краће или дуже време... Увек сам осећао да ћемо увек бити заједно. То је то. Оно што чини да 'Аеросмит' траје толико дуго", навео је гитариста Пери.

Група је тренутно на европском делу турнеје "Cocked, Locked And Ready To Rock", а 26. јула ће наставиti серију концерата по Северној Америци.

Двојица музичара најавилa су да је у плану нови албум "Аеросмита", који ће бити први после "Honkin' On Bobo" из 2004, али нису навели када ће почети снимање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи