Рокенрол и пасуљ подно Авале

У Прњавору испод Авале ће крајем овог месеца бити одржан музички фестивал „Прњаворфест“ на којем ће свирка „имати мирис“ пасуља.

Музички фестивал „Прњаворсток", који ће окупити тридесетак бендова, углавном из Београда, биће одржан испод Авале од 25. до 27. јуна, наводи се на сајту ове манифестације.

У месту Прњавор, на 22 километра од Београда, наступиће рок, блуз, панк, реге и метал групе као што су „ВХС", „Тобић Тобић", „Д Бранка", „Вокс попули", „Ајриш стју", „Метак за зликовца", „Инсомниа", „Полиестер шок" и „Болесна штенад".

На „Прњаворстоку", чији је мото „Сиромаштвом против беде", биће одржано такмичење у прављењу пасуља, а прва награда је буре пива.

Пропозиције за пасуљијаду, истакнуте на сајту www.prnjavorstock.com, гласе: „Котлић (значи кутлача)", „Све у котлић - ти доносиш", „Може посно, може мрс" и „Дрва обезбеђена".

За такмичење се до сада пријавило 10 екипа („ВУК", „Синто", „Роуд рокерс", „Црно маче", „5М", „Морални суноврат", „Шваба", „Спајдер", „Моја ташта" и „Крива").

Фестивал организује бубњар групе „ВХС" Милош Бакаловић, а назив је манифестације инспирисан је, наравно, Вудстоком.

Улазак на „Прњаворсток" и боравак у његовом кампу су бесплатни.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи