Ускоро нови албум Мејси Греј

"The Sellout", нови албум Мејси Греј, биће у продаји од 21. јуна. Америчка певачица каже да се овим албумом вратила себи и верује да ће се нове песме допасти њеним фановима.

Америчка певачица, добитница награде Греми, Мејси Греј, најавила је да ће њен нови албум "The Sellout" бити у продаји од 21. јуна, а недељу дана раније, 14. јуна, биће објављен сингл "Lately".

"The Sellout" садржи 12 нових песама и биће то њен први албум после паузе од три године.

„Овај албум је прича о томе како сам пронашла спасење у томе што сам била оно што јесам, а не оно што су други људи сматрали да треба да будем", каже Мејси Греј.

„Претходно сам покушавала да радим све оно што су од мене тражили и изгубила сам из вида ко је заправо Мејси Греј. Више од годину дана сам радила на албуму и нисам осећала никакав притисак, јер сам имала прилику да одаберем људе са којима желим да радим", истиче певачица и сматра да је направила албум који ће се допасти њеним фановима.

Први сингл са албума, "Beauty in the World", објављен је у априлу и добио је углавном добре критике.

Мејси Греј је светску славу достигла већ својим првим албумом "On How Life Is", пре свега захваљујући мега-хиту "I Try", за који је и добила награду Греми. Њени албуми су широм света продати у више од 15 милиона примерака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи