Јелена, Тони и „Регина“ певају за Хаити

У оквиру фестивала балканских звезда у Софији биће одржан и хуманитарни концерт за Хаити на којем ће учествовати Јелена Томашевић, Тони Цетински и група „Регина“.

Српска поп певачица Јелена Томашевић, њен хрватски колега Тони Цетински и босанско-херцеговачка група "Регина" биће међу учесницима хуманитарног концерта за Хаити 30. маја у Софији, саопштила је данас продукцијска кућа "Мјузик стар".

Како се наводи, реч је о концерту који је на предлог власти Хаитија посвећен обнови биоскопа "Тријумф" у Порт-о-Пренсу, а одржава се у склопу "Артс фестивала", на коме наступају музичке звезде Балкана.

Из Македоније наступа Владо Јаневски, из Црне Горе Нина Петковић, Румуније Овидију Липан Чандарика и Маријуш Михалаке, из Грчке "Микро", Турске Ферхат Гочер и "Метропол оркестра", а из Бугарске наступају Васил Најденов, Елика и Стунђи, Маријана Попова, Орлин Горанов и други.

Иницијативу за овај концерт дало је Министарство културе Француске, уз подршку министарстава културе свих балканских земаља, док су покровитељи Европска комисија, Малтешки одред и председник Бугарске Георги Прванов.

"Мјузик стар" је саопштио да ће "Регина" ових дана у Београду почети снимање нових песама које ће издати као бонус на предстојећем концертном албуму снимљеном у Сарајеву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи