Отац Ејми Вајнхаус издаје албум

Уз велику ћеркину подршку, Мич Вајхнаус је решио да испуни свој животни сан и започне сопствену музичку каријеру издавањем дебитантског џез албума наредног месеца. Ејми је било „забрањено гостовање на ЦД-у“.

Мич Вајнхаус, отац познате ритам и блуз певачице Ејми Вајнхаус, објавиће у јуну деби албум "Rush of Love", преноси Би-Би-Си њуз.

Вајнхаус је рекао да га је ћерка подстакла да уђе у студио: "Ејми и ја смо разговарали о томе да треба да снимим албум пре шест или седам година".

"Није био прави тренутак. Ејми није била добро. Сада је боље и право је време."

"Да ли користим то (што сам Ејмин отац)? Претпостављам да ће бити тако ако се албум буде продавао. Али, то не радим зато. Радим то због Ејми и то годинама желим", истакао је Мич Вајнхаус.

"Мада, не може се порећи чињеница да бих тешко објавио албум да нисам Ејмин тата. То је истина", додао је.

Бивши таксиста, стар 59 година, оценио је да је "урадио прилично добар посао". "Да је било лоше, неко би ми већ после пет минута у студију рекао 'Знаш шта Мич, није ово за тебе, не умеш ти да певаш'."

Занимљив податак је изнео британски магазин "Метро" који наводи да Ејми није присуствовала татиној јучерашњој клупској промоцији за медије јер је морала да ради "на својој новој модној линији за кућу 'Фред Пери'".

А можда и зато што "тренутак када ваш отац устане да пева и није тако пријатан", пише "Метро".

На албуму је 11 свинг нумера, укључујући и четири песме које је написао Тони Хилер, најпознатији као аутор хитова "Save Your Kisses for Me" и "United We Stand".

Од објављивања другог албума Ејми Вајнхаус "Back To Black" прошле су три и по године. Певачица ради на новом албуму, потврдио је њен отац и изразио наду да ће бити објављен до Божића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи