Арена прави „ботанички башту“ за Елтона Џона

Београдска арена, организатор концерта Елтона Џона, увелико ради на испуњавању захтева светске звезде чија гардероба мора бити опремљена као луксузна „ботаничка башта“.

Енглескa поп звезда Елтон Џон стиже приватним авионом у Београд 3. јуна, на дан концерта у Београдској арени, а време слетања на аеродром "Никола Тесла" његов менаџмент држи у тајности.

"Елтон је тражио специјалну лимузину која ће га сачекати на аеродрому и одвести право у Арену, у којој ће га сачекати гардероба опремљена као ексклузивни апартман и специјална соба само за његових десет кофера гардеробе", саопштила је данас Београдска арена.

У "рајдер" листи (листи захтева) предатој раније тражено је да Џона на аеродрому сачекају "мерцедес С класе" 500 или 600, "бе-ем-ве 7" или "ауди А8". Обавезна је полицијска пратња од аеродрома до „Арене" и назад, као и један комби за пртљаг.

Члановима бенда на располагању мора бити луксузни аутобус, комби за пртљаг, а што се посебних захтева тиче - бубњару је неопходна мала боца кисеоника (током концерта).

Интересантни су захтеви посвећени флори у Џоновој гардероби - четири велике палме или фикуса (око два метра висине) и три биљке средње величине (око једног метра висине). Не смеју бити пластичне и морају бити у добром стању.

Певача у гардероби мора сачекати и седам коцкастих вазни (дубине до 10 центиметара) у којима ће се налазити по седам ружа (пет црвених и две беле). У вазнама смеју бити само цветови без лишћа, са стабљикама дугим тачно 11,2 центиметра.

Очекује и огромну вазну пуна свежег цвећа. У обзир никако не долазе хризантеме, љиљани и љубичице.

Остатак списка више-мање није необичан.

Како је најављено, на концерту у Београдској арени посетиоци ће чути Елтонове хитове "Funeral for a Friend", "Love Lies Bleeding", "Saturday Night's Alright", "Goodbye Yellow Brick Road", "Rocket Man", "Sacrifice", "Don't Let the Sun Go Down on Me", "Candle in the Wind", "I'm Still Standing" и друге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво