Слађана, Дадо и „Принцеза“ на РТС-у

Више од четврт века после првог извођења, Слађана Милошевић и Дадо Топић поново ће извести свој чувени дует „Принцеза“. Једночасовна емисија „Слађана и Дадо уживо“ биће емитована на РТС-у у мају, уочи „Песме Евровизије“.

Слађана Милошевић и Дадо Топић снимиће за РТС једночасовни шоу „Слађана и Дадо уживо", у коме ће после 26 година отпевати заједнички поп хит „Принцеза".

Како је најављено, поп-рок кантауторка Слађана Милошевић и некадашњи фронтмен београдске „Корни групе" и загребачког „Тајма" Дадо Топић снимаће емисију 8. маја у Судију 9 у Кошутњаку.

У емисији ће, осим „Принцезе", Милошевић и Топић са својим пратећим бендовима извести уживо неколико песама.

Планирано је да емисија „Слађана и Дадо уживо" буде емитована уочи „Песме Евровизије", која ће бити одржана крајем маја у Ослу.

„Милошевић и Топић после низа великих хитова прославили су се и као дует 1984. године са композицијом 'Принцеза', која је тада премијерно изведена на југословенском такмичењу за 'Песму Евровизије'. 'Принцеза' тада није победила, али је то на неки начин учинила својим вишедеценијским трајањем", наводи се у саопштењу РТС-а.

Топић и Милошевићева су у фебруару после 26 година поново снимали „Принцезу" за потребе емисије „Код куће је најбоље" Радио-телевизије Босне и Херцеговине, а одржали су и заједнички концерт у Сарајеву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи