„Ксанакс“ се представља уживо

Алтернативна „супергрупа“ под именом „Ксанакс“, састављена од бивших и садашњих чланова неколико београдских бендова, наступиће премијерно у Крагујевцу, Београду и Нишу.

Бивши и садашњи чланови неколико истакнутих београдских алтернативних састава окупили су се под новим именом "Ксанакс" и ускоро ће се уживо представити публици у Крагујевцу, Београду и Нишу.

Из београдске галерије "Озон" је саопштено да ће у њиховом простору "Ксанакс" свирати 30. априла у оквиру мултимедијалног пројекта "Voyage Bleu - плаво путовање", а следе концерти бенда 28. априла у Студентском културном центру Крагујевца и 15. маја у нишком клуб "Фидбек".

Алтернативну "супергрупу" чине певачица и мултимедијална уметница Сана Гарић, гитариста угашеног "Пресинга" Владимир Краков, Нинослав Филиповић, некадашњи басиста "Ајзберна" (Eyesburn) и "Дед ајдиас" (Dead Ideas), и бубњар "Џа или бу" Дејан Милојевић.

"Однедавно им се придружио и Небојша Мрденовић на дисторзираном виолончелу, иначе члан Београдске филхармоније и дугогодишњи сарадник бендова 'Пресинг', 'Канда, Коџа и Небојша', 'Дарквуд даб' и других", саопштено је из "Озона".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво