Вечерас спектакл у Мајклову част

Предвођен Амиром Шармеом, једним од најбољих светских имитатора Мајкла Џексона, спектакл у част покојног „краља попа“ вечерас од 20 часова на сцени београдског Дома синдиката.

Британски музичко-плесни спектакл "Man In The Mirror", направљен у спомен Мајклу Џексону, гостоваће данас у београдском Дому синдиката, а једну песму ће отпевати српска група "Бјути квинс", саопштили су локални промотери.

"Man In The Mirror" је надимак Амира Шарме из Лондона, који у овом спектаклу "глуми" Мајкла Џексона, опонашајући његов вокални стил, плес и сценске покрете.

Амир игра и пева од своје треће године, веома је искусан у сценском наступу, а наступао је и у лондонском Вест енду. Наравно, цео живот је обожавалац Мајкла Џексона и зна све о његовом животу и раду.

Како се у саопштењу наводи, на бини ће бити више од 50 учесника, дечји хор ће певати Џексонов хит "Heal The World", добошари ће наступити уз "They Don't Care About Us", а специјални гости биће "Бјути квинс", као и "гитариста којег ће сви препознати".

Амир Шарма ће носити иста одела као преминули "Краљ попа", и отпеваће највеће Џексонове хитове.

Гостовање овог спектакла, веома популарног међу Џексоновим обожаваоцима у Великој Британији, било је заказано за 21. април, али су га одложили проблеми у ваздушном саобраћају над Европом који су настали услед ерупције вулкана на Исланду.

У ранијим најавама је истицано да ће "звук бити рађен најновијим технологијама", а да ће за микс пултом моћи да се виде "само компјутери који ће управљати целим догађајем".

Почетак спектакла у Дому синдиката најављен је за 20 сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи