Корнелије Ковач на Београдском џез фестивалу

Један од извођача следећег издања смотре џез музике у Београду је поп-рок композитор Корнелије Ковач. Долазак на фестивал који се одржава од 28. до 31. октобра потврдио и француски џез састав "Orchestre National De Jazz".

„Београдски џез фестивал" биће одржан од 28. до 31. октобра, као и до сада, у више концертних простора у Београду.

Први потврђени извођачи су поп-рок композитор Корнелије Ковач и француски џез састав "Orchestre National De Jazz".

„Ковач ће са млађим музичарима представити пресек дугогодишње каријере, посебно у области џез-рока", наводи се у саопштењу Дома омладине Београда.

Осим ових извођача, гости ће бити многобројни уметници различитих џез школа и генерација из Америке, Француске, Велике Британије, Бразила и других земаља.

Како се наводи у саопштењу, на 26. издању „Београдског џез фестивала", "Orchestre National De Jazz" наступиће са програмом посвећеним извођачу психоделичног рока Британцу Роберту Вајату.

„Београдски џез фестивал" ове године одржава се 26. пут.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво