„Американа“ плесала уз „Сви на под“

Београдски алтернативци „Сви на под“ успели су у великој мери да испуне ДОБ-ову салу „Американа“ која прима око 800 посетилаца, што је велики подухват за нове бендове, и одрже звучно упечатљив концерт.

Алтернативни поп састав "Сви на под" у уторак увече одржао је свој највећи до сада самостални концерт у Београду, пред скоро испуњеном салом "Американа" Дома омладине.

Гужва у ДОБ-у показала је да је бенд без дискографског издања, који је претходно имао клупске свирке највише пред 300-400 посетилаца, на најбољи начин искористио медијско интересовање после њиховог недавног наступа као предгрупе француском "Еру" (Air) у Београдској арени.

Идејна творевина музичког продуцента Петра Рудића, многољудни "Сви на под" на челу са динамичном певачицом Бојаном Вунтуришевић, приредила је у ДОБ-у звучно упечатљив концерт, на коме се нашло места и за обраде "Мустафа" Беби Дол или "Африканац у Београду" новоталасног бенда "Ду-ду-а".

"Сви на под" су са својом мешавином попа, фанка и регеа, успели да анимирају традиционално хладњикаву публику ДОБ-а, прилично разигравши "Американу" уз своје песме "Без плана", "Ушће" и посебно хит "Буги вуги".

На крају су зарадили овације и позив на бис.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво