Освета „Мурдердолса“

Гитариста Венсдеј 13 и бубњар Џои Џордисон поново су окупили "Murderdolls" екипу да би „освежили буђаву и досадну музичку сцену“.

Хорор панк аутор Венсдеј 13 (Wednesday 13) и бубњар хеви метал групе "Слипнот" (Slipknot) Џои Џордисон обновили су заједнички пројекат "Мурдердолс" (Murderdolls) и у студију у Лос Анђелесу снимају нови албум, јавили су светски медији.

"Ово није повратак, ово је освета. Данашња музичка сцена досадна је и буђава као и 2002. године, када смо први пут покренули бенд. Овога пута, сви су непријатељи. Немамо ништа да изгубимо нити хоћемо било шта да докажемо", објашњавају Венсдеј и Џордисон разлоге обнављања групе.

Планирано је да се нова плоча под називом "Women and Children Last" појави у августу и после тога би уследили наступи широм света, пошто је "Слипнот" завршио светску турнеју, а Вендсеј је обуставио свој последњи, мање успешни, пројекaт "Ганфајер 76" (Gunfire 76).

Џордисон, који спада у сам врх хеви метал бубњара, у "Мурдердолсима" свира гитару, па двојац за снимање албума није морао да ангажује друге музичаре, а као госта су позвали гитаристу Мика Марса, члана "Мотли круa" (Motley Crue).

Најављују да ће на новом албуму бити заступљен звук "од 'Сансет стрипа' до 'Слејера'".

"Мурдердолс" су 2002. године издали једини албум "Beyond the Valley of Murderdolls" са којег су се издвојиле нумере "Die My Bride", "Graverobbing U.S.A.", "Dawn of the Dead", "Kill Miss America" и "197666", обрада песме Билија Ајдола "White Wedding", као и њихов највећи хит "I Love to Say Fuck".

"Деца долазе на наше концерте јер знају да ће се добро провести. Ништа више од тога. Данашња музика неизмерно је досадна, доста нам је типова у мајицама, фармеркама и патикама који свирају досадне, споре и глупе песме", говорили су тада Венсдеј 13 и Џордисон, уз истицање да у "Мурдердолсима" нико није имао несрећно детињство и тешке депресије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво