Ози дебитује међу форензичарима

Насловна нумера са предстојећег албума Озија Озборна већ је нашла своје место у ТВ серији „Место злочина: Њујорк“. Албум је најављен за јул.

Нови сингл Озија Озборна "Let Me Hear You Scream" прво ће бити "подлога" за затворску побуну на ТВ-у.

Прецизније речено, светска премијера песме заказана је за 14. април у епизоди познате крими-серије "Место злочина: Њујорк" (CSI: NY).

Извршни продуцент серије Питер Ленков, уједно и косценариста те епизоде, признаје да је Озијева нова песма савршена за сцене побуне. "Трагали смо за нечим енергичним и безочним што ће ићи уз лудило затворске побуне. Озборнова песма нас је одмах 'купила'. Превазишла је наша очекивања и епизоди дала праву ноту", истакао је Ленков.

Иначе, ради се о насловној нумери са новог Озијевог албума "Scream", чије се објављивање очекује у јулу ове године.

"Scream" ће бити 10. Озборнов соло албум, а први на којем неће сарађивати са гитаристом и композитором Зеком Вајлдом. Али се зато Гас Џи, бивши члан "Firewind"-а придружио бенду.

Чувени певач каже да ће албум звучати као "стари 'Блек сабат'".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво