Дилан отказао део aзијске турнеје

Строга одлука власти у Пекингу лишила је, не само обожаваоце музичара Боба Дилана у Кини, већ и у још неким азијским државама, задовољства да присуствују наступу америчког музичара.

Амерички певач Боб Дилан отказао је неколико етапа на турнеји по Азији, зато што му власти у Пекингу нису одобориле да одржи концерте у Кини, пише штампа у Хонгконгу.

Било је планирано да после гостовања у неколико јапанских градова у марту, Дилан у априлу наступи у Кини, Хонгконгу и на Тајвану, наводи, у издању на енглеском језику, кинески лист „Сандеј морнинг пост" (Sunday Morning Post).

Будући да кинеске власти нису дале одобрење за концерте у Шангају и Пекингу, тајванска фирма која је организовала Диланову турнеју, отказала је и остале наступе у Азији.

„Прилика да свира у Кини за њега је била најпримамљивија, а када је то пало у воду, отказани су и остали концерти", рекао је представник фирме „Брокерс брадерс хералд" (Brokers Brothers Herald).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи