„Ваја кон диос“ поново у Београду

Популарни белгијски састав „Ваја кон диос“, који је у Србији први пут гостовао у новембру 2006. године, враћа се у Београд 3. маја са новим албумом "Comme en est venu".

Белгијска поп група "Ваја кон диос" (Vaya Con Dios) певачице Дени Клајн одржаће концерт 3. маја у београдском Центру "Сава", саопштили су данас организатори, "Гитар арт фестивал".

"Ваја кон диос" познати по светским хитовима "What's a Woman", "Don't Cry For Louie", "Puerto Rico", "Just a Friend of Mine", "Johnny" и "Nah Neh Nah" наступили су пре четири године две вечери у Центру "Сава", уз гошћу Оливеру Катарину, а затим су свирали и 2008. године на фестивалу забавне музике у Врњачкој Бањи.

"Прошле јесени 'Ваја кон диос' су потписали уговор за 'Сони мјузик' и објавили нови албум 'Comme en est venu', који је отпеван на француском језику. Ново издање је најавио сингл 'Les Voiliers Sauvages De Nos Vies'", саопштио је "Гитар арт".

Комбинујући соул, џез, ромску музику и шансону, "Ваја кон диос" су били на врхунцу популарности крајем осамдесетих и почетком деведесетих година, али после осипања првобитне поставе, Клајнова жалећи се на стрес распушта групу 1996. године. "Ваја кон диос" су повратнички албум "Promise" објавили 2004. године.

"У сржи мојих стихова увек има боли у срцу, али сам неретко успевала да напишем ништа мање добре, а изузетно ведре и енергичне песме", каже Клајнова.

"Гитар арт" је саопштио да су у продаји улазнице по ценама од 1.800, 2.400 и 3.200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво