Импресиван шоу за малобројну публику

Чланови немачког бенда „Токио хотел" приредили су импресиван шоу у Београдској арени, упркос релативно малом броју посетилаца. Одушевљене тинејџерке тискале су се уз бину и скачући пратиле сваку песму.

Немачка тинејџерска рок група „Токио хотел" одржала је концерт у Београдској арени пред само 2.000, углавном тинејџерки, из земље и региона. 

Један од најпопуларнијих немачких бендова наступио је у Београду у оквиру турнеје "Welcome to Humanoid City" на којој промовишу свој нови албум „Хуманоид".

Браћа близанци Бил и Том Каулиц (вокал и гитара), Георг Листинг (бас гитара) и Густав Шефер (бубњеви), који су последњих година попримили статус феномена због велике популарности широм света, одушевили су окупљене тинејџерке у "Београдској арени", које су се тискале уз бину и скачући пратиле сваку песму.

Поред најава да за овај бенд влада велико интересовање у региону, због чега су одлучили да након отказивања концерта у Загребу наступе у српској престоници, синоћња слаба посећеност показала је да ипак није тако.

То није сметало окупљенима да се одлично проведу уз специфичан музичко-сценски наступ немачке групе, који ће поред Београда видети на овој турнеји и публика у још 31 граду.

Чланови „Токио хотела" су током једноипочасовног концерта приредили импресиван шоу на спектакуларној бини која је подсећала на град из будућности, што је било допуњено специјално дизајнираним костимима певача и одличним светлосним ефектима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи