Стопама Боувија и „Ти-Рекса“

Први албум који Лијам Галагер објављује са остатком „Оејзиса“ од како је његов брат Ноел напустио бенд, инспирисан је музиком „Ти-Рекса“ и Дејвида Боувија. Албум ће бити мешавина психоделичног и доброг рокенрола, каже Лијам Галагер и прве синглове најављује већ за јесен.

Лијам Галагер каже да су га Дејвид Боуви и енглеска рок група „Ти-Рекс" инспирисали за први албум који објављује од одласка његовог брата Ноела из групе „Оејзис".

Певач је њујоршкој радио станици Ар-Екс-Пи (RXP) изјавио да његова нова група, у којој су бивши чланови „Оејзиса" Енди Бел, Џем Арчер и Крис Шарок, планира да у студио уђе у априлу с амбицијом да снимање заврши до јуна.

Албум би на лето идуће године требало да буде пуштен у продају, пренео је „Њу мјузикал експрес" (НМЕ).

У композицијама „има по мало од 'Ти-Рекса' и Боувија, то је добра мешавина психоделичног али има и доброг рокенрола", објаснио је Лијам Галагер.

Британски музичар је навео и да планира да октобру буде објављен први сингл, за Божић други, а цео албум на лето.

Лијам каже да са братом Ноелом није разговарао од кад је овај напустио Оејзис у августу прошле године, али је додао да верује да ће се то догодити „у неком тренутку у будућности".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи