Бионик звук Кристине Агилере

После непуне четири године од објављивања претходног студијског албума, диск са новим песмама америчке певачице Кристине Агилере у продавнице ће стићи почетком јуна. Обожаваоци се већ радују, али критичари немају баш речи хвале за први сингл који се може чути на Инернету.

Нови албум Кристине Агилере „Бионик" (Bionic) стићи ће у продавнице 8. јуна, објавио је магазин Билборд (Billboard).

Први сингл са новог албума, "Not Myself Tonight", у уторак ће моћи да се види интегрална верзија на официјелном сајту прослављене певачице.

На основу дела песме у трајању од 18 секунди, који се повремено може чути на сајту christinaaguilera.com, у питању је звук попут „уфрћкане перике коју дива има у споту за нумеру 'Lady Marmalade'", оцењују музички критичари.

Познаваоци који су имали прилику да чују извођење нове нумере разочарани су јер Агилера певачки не оправдава баш статус извођача који је сврстан међу 100 најбољих гласова свих времена према оцени часописа „Ролинг стоун" (Rolling Stone).

Двадесетдеветогодишња певачица о новом албуму каже да је спој „електронског звука и органских елемената".

„Не верујем да би овако нешто ико очекивао", навела је Агилера на свом сајту.

„Бионик" је четврти студијски албум певачице и њен први после "Back to Basics" из 2006. године.

Певачица је недавно завршила снимање филма "Burlesque" у којем игра поред Шер, искусне колегинице када су у питању певачки, али и глумачки подухвати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво