Читај ми!

Кики Рахимовски наступа на Београдском пролећу; концерт Парног ваљка му је био чудан без оца

Кристијан Кики Рахимовски одрастао је у музичкој породици, цео живот је упућен на музику, и данас важи за један од најбољих вокала новије генерације у Хрватској. Ових дана је из Загреба дошао у Београд, како би завршио рад на новој песми, којом ће се представити публици „Београдском пролећу", фестивалу који се одржава 29. априла уз директан пренос на РТС-у.

Пре неколико дана, пред више од 17.000 људи у загребачкој Арени, одржан је концерт посвећен Кристијановом оцу, Акију Рахимовском, фронтмену Парног ваљка.

Кристијан је са музичким саставом учествовао на концерту, а наступ су доживели веома емотивно – и публика и музичари на сцени.

„Прославили смо, хајде да кажемо, његов живот на начин на који би мој тата то волио, мислим да је било и више од 18.000 људи. Била је то велика част, никоме није било лако те вечери. Било је чудно… Парни ваљак без мог оца, а опет, сва та љубав коју је мој отац давао кроз пјесму,  вратила се ево за људе који су дошли и то подржали", рекао је, гостујући у Јутарњем програму, Кристијан Рахимовски.

За песму са којом ће наступити на фестивалу „Београдско пролеће" каже да има љубавну поруку.

„Велика је част наступати на ревитализираном ‘Београдском прољећу' и јако се радујем томе", додао је музичар.

Пре око две године, Рахимовски је објавио албум под називом Стопала, а сада приводи крају нови албум, на коме ће се наћи и песма Атлантида којом се представља на Београдском пролећу.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се