„Галија“ на дочеку у Нишу

Нишлије ће сутра увече имати прилику да Нову годину по јулијанском календару дочекају уз групу „Галија“, чији је наступ најављен за 22.30.

Рок група "Галија" наступиће у среду увече на дочеку Нове године по старом календару у парку Светог Саве у Нишу.

"Галија" певача Ненада Милосављевића у родном Нишу није свирала од објављивања последњег албума "Добро јутро, то сам ја" 2005. године, а њен сутрашњи наступ је организовала градска општина Медијана.

Организатори су за посетиоце обезбедили врућу ракију, а концерт почиње 13. јануара у 21.30 наступом бенда "Црне мамбе", док "Галија" свира сат времена касније.

Члановима "Галије" у понедељак је на свечаној седници Скупштине града Ниша уручено годишње највише градско признање, награда "11. јануар".

"Галија" је крајем прошле године поводом три деценије рада за ПГП РТС издала троструку ЦД компилацију "Оженише ме музиком".

Милосављевићев бенд припрема нови албум "Поглед кроз двоглед", а за 13. март заказан је њихов велики слављенички концерт у Београдској арени.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво