„Музички могул“ у најави

Издавачка кућа "Punchbowl Recordings" нови је пословни подухват познатог британског редитеља Гаја Ричија. Прва група са којом је потписао уговор је "The Punchbowl Band", који редовно наступа у његовом пабу у Лондону.

Везе британског режисера Гаја Ричија са музичком индустријом до сада су се сводиле углавном на његов брак са „краљицом попа" Мадоном.

Брак је окончан, а Ричи је одлучио да се са приватних пребаци на пословне везе са музичарима - основао је издавачку кућу и назвао је према свом пабу "The Punchbowl".

"Punchbowl Recordings" је, заправо, огранак продукцијског гиганта "Universal Music", а Ричи је већ потписао уговор са једним бендом.

Реч је о ирској групи "The Punchbowl Band" која редовно наступа у његовом пабу у Лондону, а чине је Вили Бар, Брендан Меколи, Стив Мулхерн и Данијел Гот.

Бенд је већ снимио и песму за (наравно) Ричијев филм „Шерлок Холмс", који је тренутно велики хит у биоскопима широм света.

„Лично сам се уверио у способност тих момака да успоставе везу са публиком. Имају веом добре шансе да их прихвати шири круг слушалаца и желим им пуно среће са првим албумом", рекао је познати редитељ.

Идеја за цео подухват потекла је од продуцента поп музике Данијела Глатмана који је бенд чуо док је вечерао у Ричијевом пабу.

Албум првенац, под називом "Journey" (Путовање), биће објављен 1. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи