Читај ми!

Ускоро премијера песме групе Hurricane – "Loco Loco" за Евросонг

Група Hurricane, прошлогодишња победница Беовизије, представљаће Србију и ове године на Песми Евровизије. Обожаваоци такмичења прошле године певали су "Hasta la vista" и навијали за нашу групу, а сада неће моћи да забораве још једну реч на шпанском језику: "Loco Loco" биће песма Србије за Евровизију 2021.

Велики задатак имао је тим који ове године ради песму, јер је песма Hasta la vista постала регионални хит и фаворит међу евровизијским фановима, уз више од 24 милиона прегледа на Јутјубу само на званичном каналу групе.

Loco Loco се припрема у студију од прошле године, а у току су финални детаљи на којима ради овогодишњи ауторски двојац Немања Антонић и Дарко Димитров. Сања Вучић, као и прошле године, аутор је текста.

Један од најпознатијих музичких продуцената са ових простора, Дарко Димитров, прикључио се тиму Србије. На почетку разговора за РТС, кроз осмех прво изговара да „желимо да постигнемо прво место“.

Дарко поручује да „концепт који представљамо ове године Европи јесте евровизијска песма, али не само то – песма је клупска и модерна, спремна за радио-станице широм Европе. Немања је направио невероватне евровизијске елементе, и то је добро, акценат је и на певању и на игрању, што значи да песма испуњава критеријуме и публике, и стручног жирија“.

Немања Антонић је аутор прошлогодишње победничке песме на Беовизији. Наводи да је "рад на оваквој песми пројекат који се ради у фазама, и то је суштина целог тимског рада. Од групе Hurricane се очекује одређени формат, што ћемо и реализовати, али са идејом да оставимо још бољи утисак и још хитичнију песму“.

Премијера песме и спота групе Hurricane за Песму Евровизије 2021. очекује нас почетком марта.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво