Свестрани Џек Вајт

На соло албуму, који намерава да сними у блиској будућности, Џек Вајт из групе „Вајт страјпс" биће „сам свој мајстор" - свираће све инструменте.

Гитариста Џек Вајт свираће све инструменте на новом соло албуму, који планира да сними у блиској будућности.

Говорећи за „Ролинг стоун" (Roling stone), члан групе „Вајт страјпс" (White stripes) објаснио је да никада није снимао на тај начин, иако већ дуго размишља о томе.

„То ће бити прави изазов, различито од свега што сам до сада радио", прокоментарисао је Вајт.

Ако заиста буде свирао све инструменте, Вајт ће поновити раније подухвате уметника као што су Пол Мaкартни, Пол Роџерс или Џон Фогерти.

Ипак, члан „Вајт страјпса" је признао да би други пројекти, на којима је ангажован следећих месеци, могли да се испрече самосталном издању.

„Такође, могуће је да у следеће две недеље започнем рад на новом албуму 'Вајт страјпса'", изјавио је музичар, чији се бенд прославио хитовима као што су "Seven Nation Army", "Hotel Yorba" и "Fell in Love With a Girl".

Такође, Џек Вајт је и члан група "The Racounteurs" и "The Dead Weather".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи