„Стоунси“ дефинитивно не наступају на „Гластонберију“

Пошто им је било доста да слушају гласине о свом овогодишњем наступу на „Гластонберију“, „Ролинг стоунси“ су, преко свог портпарола, демантовали сва писања британских медија на ту тему.

Рок ветерани "Ролинг стоунси" решили су да стану на пут гласинама да ће ове године наступити као тзв. "хедлајнери" на чувеном фестивалу "Гластонбери".

У директном обраћању медијима, њихов портпарол је нагласио да су ове тврдње нетачне, и да у 2010. неће ићи ни на какву турнеју.

"После спекулација појединих британским медија, 'Ролинг стоунси' желе да разјасне да у овом тренутку не планирају било каква гостовања у овој години."

Уместо тога, бенд се спрема да у мају објави реиздање њиховог класика из 1972, дуплог албума "Exile On Main Street", на којем ће се наћи и неке необјављене песме, укључујући и "Plunder My Soul", "Following The River" и "Sophia Loren".

За сада су само "У2" сигурни "хедлајнери" на чувеној "Пирамида" бини фестивала "Гластонбери", уз најаву организаторке Емили Ивис да ће се вероватно и Дизи Раскал појавити као једно од великих имена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи