Кравиц потврдио аутентичност нове песме краља попа

Сумње да је нумера "Another Day" која се недавно појавила на Интернету у ствари монтажа, отклонио је Лени Кравиц. Славни музичар потврдио је да је у питању песма коју је снимио са Мајклом Џексоном.

Рок музичар Лени Кравиц потврдио је да је песму "Another Day", која се прошлог викенда појавила на Интернету, снимио са краљем попа Мајклом Џексоном.

„Верзија која се појавила није монтажа. То јесте та песма", рекао је Кравиц у видео поруци а преноси магазин „Ентертејнмент викли" (Entertainment Weekly).

„Песму смо снимили Мајкл и ја. Ја сам био продуцент, написао сам песму и свирао све инструменте", навео је славни музичар истакавши да је за њега то било једно од најдивнијих музичких искустава које је икада имао.

„Песму су снимила два човека који поштују један другога и који воле музику", нагласио је Кравиц.

После смрти Мајкла Џексона, 25. јуна прошле године, Кравиц је у једном интервјуу изјавио да је са поп звездом радио на песми која није објављена.

Сајт ТМZ.com који прати животе славних, навео је да песма никада није требало да се појави у јавности и да дискографска кућа „Сони" захтева њено повлачење с Интернета.

Кравиц је, међутим, рекао да би волео да обожаваоци што пре „чују песму у целости".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи