„Касабијан“ враћају „гранџ“ на сцену?

Чланови британског бенда „Касабијан“ најављују да ће звук на њиховом новом албуму бити по узору на „стару школу гранџа“. Пре него што обожаваоце обрадују новим албумом, на светској турнеји ће промовисати актуелни "West Ryder Pauper Lunatic Asylum".

Песме са четвртог албума британског бенда „Касабијан" ће, судећи према најавама певача Тома Мигана, на сцену вратити звук из деведесетих година прошлог века који је стизао не са Острва, већ „преко баре", из Сијетла.

„Већ смо сакупили доста песама за следећи албум. Неке од њих подсећају на 'Нирвану', веома су 'гранџ'", изјавио је Миган за Би-Би-Си.

„Ништа слично нисмо раније радили, то је баш 'стара школа гранџа'. Неке песме подсећају и на „Пинк флојд" и њихов албум 'Dark Side Of The Moon'", додао је Миган.

„Касабијан" су у јуну, после паузе од три године, издали трећи по реду албум "West Ryder Pauper Lunatic Asylum", али тврде да неће тако дуго чекати да објаве нови.

„Мислим да ћемо овог пута бити бржи. Прошлог пута смо узели три месеца слободно, јер смо пре тога скоро четири године били на путу, на турнеји. Надам се да сад нећемо правити толику паузу", рекао је певач „Касабијана" Том Миган.

Бенд из Лестера приводи крају серију концерата у Великој Британији, а после краће паузе требало би да крену и на светску турнеју да би промовисали актуелни албум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи