Фифти Сент други пут у Арени

Почетком априла следеће године, репер Фифти Сент наступиће по други пут у Београдској арени. Продаја карата почиње 25 децембра.

Амерички репер Фифти Сент (50 Cent) наступиће у Београдској арени 1. априла 2010. године у склопу турнеје којом представља недавно објављени албум "Before I Self Destruct".

„Ово ће бити друго гостовање Фифти Сента у нашој дворани. Први пут је наступио 6. новембра 2006. године, када је Арена званично почела са својим активним радом", саопштила је данас Београдска арена, која организује концерт са скопским промотером „Авалон продукцијом".

Како је саопштено, продаја карата за концерт познатог репера почеће од 25. децембра по ценама од 2.250, 2.500, 2.750 и 2.950 динара.

Репер Фифти Сент (33), којем је право име Кертис Џејмс Џексон Трећи, прочуо се албумом из 2003. године "Get Rich or Die Tryin", а статус звезде је дефинитивно достигао албумом "The Massacre" из 2005. Оба ЦД-а су продата у више од 21 милион примерака у свету.

Фифти Сент је одрастао у криминалном миљеу њујоршког Квинса, а први комерцијални албум снимио је захваљујући препорукама и помоћи репера Еминема 2002. године, да би убрзо постао један од најпопуларнијих репера на свету.

Између осталог, Фифти Сент је глумио у аутобиографском филму "Get Rich or Die Tryin" (2005), у филму о рату у Ираку „Дом храбрих" (Home of the Brave) (2006) и „Оправдано убиство"(Ritheous Kill) (2008), уз Ал Паћина и Роберта Де Нира.

Фифти Сент је један од најбогатијих хип-хоп извођача, а његова имовина процењена је на 440 милиона долара.

Магазин „Форбс" уврстио га је 2007. године на листу најбогатијих људи у хип-хоп индустрији, када је заузео друго место, иза Џеј Зија, наводе из Арене.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи