Шарлот Оубери, прекјуче непозната певачица, данас светска интернет звезда

Модерне бајке су могуће. Ако не верујете, питајте Шарлот Оубери, певачицу из Лондона која годинама наступа на свадбеним и другим весељима, а сада јој се, након тридесетак секунди пред камером у метроу, можда смеши светска каријера.

Најновија интернет сензација Шарлот Оубери прави је пример особе која се нашла на правом месту у правом тренутку. Наравно, ако се буде остварило све оно што јој медији предвиђају. 

У питању је врхунска певачица, у то нема сумње, и то је препознао сваки корисник мрежа у протеклих неколико дана који је погледао видео-клип у којем Кевин Фрешвотер пресреће људе по британској престоници уз захтев да наставе да певају песму када он започне.

Изненађена Шарлот стидљиво је наставила да пева хит из филма Звезда је рођена, а затим је „пустила глас“ и Лејди Гагин Shallow у извођењу „даме из подземне железнице“ обишао је свет.

Шарлот из Лондона до сада је наступала на свадбама и забавама. Тај посао, осим прихода за живот, годинама јој доноси бројна задовољства: редовне наступе, контакт са људима, дивну гардеробу, путовања... Ипак, не и оно за чим жуди сваки извођач – сопствене хитове, верне обожаваоце, велику каријеру и светску славу. 

Јасно је било да је реч о некоме са завидним искуством и пре него што је Кевин питао Шарлот да ли је певачица. Питање које се намеће је зашто раније нисмо чули за њу. Гледајући налог на Инстаграму где качи фотографије и неретко снимке на којима изводи светске хитове, рекло би се да, осим на беспрекорном певању, Обријева озбиљно ради на изгледу и стилу.

На основу реакција након глобалне популарности захваљујући чињеници да је интернет урадио оно што је требало (Internet do your thing), сигурно је да је ова певачица из Лондона покушавала да стигне до музичке сцене, тј. оне „озбиљније“.

Шта је тачно био вечити камен спотицања у овом моменту можда није ни важно, али на зрнце среће на које је пре великог успеха неопходно набасати Шарлот је налетела у пуној брзини и то на месту где је то вероватно најмање очекивала. На станици метроа. Али је била потпуно спремна. 

Гласине о понудама за снимање албума почеле су да се шире одмах након пожара који је изазвао видео-снимак из метроа који је до сада погледало 17 милиона људи нa Фејсбук налогу Кевина Фишвотера

Прве резултате показује њен Инстаграм налог који је до уторка имао око 7.000 пратилаца, а тренутно више од 250.000 и њихов број се свакодневно повећава. 

Није познато да ли и Би-Би-Си има неки план који се тиче Шарлот, али би одличан потез био послати је у Ротредам на 65. такмичење за „Песму Евровизије“. Глас, стас и гласаче широм Европе и планете сигурно има, само јој недостаје песма.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара