Концерт подршке Вухану – Тркуља и „Балканополис“ 22. фебруара на Калемегдану

У суботу од 17 часова Слободан Тркуља „Балканополис“ организују концерт подршке Вухану, главном граду кинеске провинције Хубеј, који се бори са коронавирусом. Концерт ће се одржати на Калемегдану на платоу где се одржава Кинески фестивал светла. Улаз је бесплатан.

Концерт подршке Вухану – Тркуља и „Балканополис“ 22. фебруара на Калемегдану Концерт подршке Вухану – Тркуља и „Балканополис“ 22. фебруара на Калемегдану

Пре него што се лампиони укључе и обасјају Калемегдан, 22. фебруара, почеће концерт подршке Кини за коју су Слободан Тркуља и „Балканополис“ посебно везани. Они већ годинама уживају велику популарност у овој земљи и једни су од амбасадора културне размене између Србије и Кине.

Наступ ће трајати око 40 минута, а почеће развијањем великог транспарента на којем ће бити исписане речи подршке Вухану. 

Кинески фестивал светла, под покровитељством Владе Републике Србије, амбасаде Народне Републике Кине у Србији, Покрајинске Владе АП Војводине, Града Београда и Града Новог Сада, одушевио је Београђане и Новосађане, те је због великог интересовања у Београду продужен до краја месеца, а у Новом Саду до 23. фебруара.

Сарадња са „Ракутен Вајбером“, глобалном апликацијом за размену порука, омогућила је бесплатне стикере како бисмо могли да поделимо радост Фестивала и у свакодневној комуникацији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво