Пијаниста Денис Кожухин 22. фебруара на сцени „Коларца“

Славни руски пијаниста Денис Кожухин наступиће у на сцени Коларца 22. фебруара у оквиру концертног серијала "Steinway & Sons" концертне сезоне, најавили су организатори.

После успешно одржаних концерата престижних пијаниста Луке Дебарга, Аркадиј Володоса, Јевгенија Судбина, Елизабет Леонскаје, Андреја Гугнина и Бориса Березовског, „Пијано ленд“ и Коларчева задужбина представиће београдској публици једног од најбољих пијаниста своје генерације. 

На програму су дела Бетовена, Шуберта, Грига и Равела.

Денис Кожухин своју припадност реномираном бренду "Steinway & Sons" објашњава фасцинацијом одличним иструментима.

„Сваки клавир има своју јединствену и посебну мелодију. То је глас којим пијанисти комуницрају са светом“, рекао је Кожухин.

Као добитник Прве награде на такмичењу Краљице Елизабете 2010. у Бриселу са 23 године, Денис Кожухин се етаблирао као један од највећих пијаниста своје генерације.

Технички беспрекорно, Кожухин мудро комбинује сјај и снагу своје игре са мајсторским осећајем за форму, зрелост и врло јединствену сензитивност.

Поводом 14. фебруара, Дана заљубљених, "Steinway" концертна сезона ће пустити у продају ограничен број карата за заљубљене.

Најбржи и најзаљубљенији ће моћи да дођу до гратис улазнице за концерт Дениса Кожухина за своју пратњу и то куповином једне карте док ће друга карта бити гратис.

Карте за заљубљене ће моћи да се купе искључиво 14. фебруара на билетарници „Коларца“ и то у ограниченом броју.

број коментара 0 Пошаљи коментар