И Мишел Обама добила „Греми“ награду

У Стејплс центру у Лос Анђелесу, додељене су „Греми“ награде, а млада музичка звезда, осамнаестогодишња поп певачица Били Ајлиш, тријумфовала је освојивши пет награда, укључујући и награду за најбољег новог певача и песму године,"Bad guy".

Поред поменутих награда, Били Ајлиш освојила је и награду за најбољи албум године – дебитантски албум When We All Fall Asleep, Where Do We Go, преноси Би-Би-Си. 

Били је овим наградама претекла Тејлор Свифт, као најмлађа особа која је икада добила награду.

Њен старији брат Финис Оконел, такође је добио награде као продуцент године, за рад на сестрином албуму, који је сниман у породичној кући.

Примајући награде за албум године, Били је изјавила да мисли да је ту награду заслужила Аријана Гранде.

„Греми“ награду за видео године освојио је Лил Нес за песму Old Town Road, као и златни грамофон за поп дуо или групни наслов, заједно са Билијем Рејем Сајрусом.

Певачица Лизо освојила је три награде, међу којима су оне за најбоље соло поп извођење за хит Truth Hurts, као и традиционални аренби наступ и за савремени албум.

Сам почетак церемоније протекао је у знаку погибије НБА играча Кобија Брајанта, коме је одата почаст минутом ћутања на самом почетку, а главни програм вечери отвориле су Лизо и Алишја Киз, обе поменувши великог спортисту.

Бивша прва дама Америке, Мишел Обама, добила је награду Греми за најбољи изговорени албум, односно за аудио књигу Becoming, док је кантри певачица Тања Такер добила први „Греми“ у 61. години, за најбољи кантри албум While I'm Livin и за најбољу кантри песму Bring My Flowers Now.

„Греми“ награду за најбољу компилацију за визуелне медије освојила је песма Shallow, коју изводе Лејди Гага и Бредли Купер.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво