Екстра Нена представила „Марионету“

У продаји је нови, 12. албум Снежане Берић – Екстра Нене. Албум има осам песама у издању ПГП-РТС-а, а промоција је била у Клубу РТС-а.

Добитница 26 награда на музичким фестивалима објавила је 12. албум Марионета. За осам песама на новом албуму каже да су аутобиграфске.

„Аутор тренутно није ту, живи у Русији, али видећемо га кад буде концерт, што је на наговор његов и малог броја младих људи који нису допустили да се моја каријера угаси него да све крене једним мало комерцијалнијим током“, објаснила је Екстра Нена и истиче да је највећи део техничких ствари за албум урађен у Москви и део мастеринга у Америци.

„То је специфичност и могу да гарантујем да је албум квалитетан, да се мени лично јако, јако допада. Имам и фаворите, али то није на мени него на публици и волела бих да се бар мало закачи за њихова срца као што је албум дубоко у мени“, каже позната певачица.    

Градска и народна песма, романса, шлагер, џез, канцона, филмаска музика – различити су жанрови у којима се огледа Снежана Берић.

Снимила је аудио и визуелна издања и више стотина снимака за Радио Београд. На концертима пева на енглеском, италијанском, француском, немачком, шпанском, грчком.

И нови албум издао је ПГП-РТС. 

„Албум можете купити у свим продавницама ПГП-а и не само ПГП-а. Сада смо у ексклузивној продавници ПГП-а у Светогорској улици која је практично и клуб, позивам све да дођу овде где могу да купе ЦД, да уживају у овом простору. Велико ми је задовољство што смо издали албум Екстра Нене. Она је била и остала верна ПГП-у и са једним новим, свежим, модерним албумом ето је поново међу нама“, истакао је Владимир Грајић, директор ПГП-РТС.     

На Јутјуб каналу ПГП РТС-а објављен је видео-спот за песму У хладној води.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво