Јура Стублић и „Филм“ 29. фебруара у Београду

Некадашња југословенска рок звезда Јура Стублић са својим „Филмом“ враћа се након неколико година у Београд концертом преступног 29. фебруара 2020. године у дворани „Американа“ Дома омладине Београда.

Јура поново наступа пред београдском публиком у години у којој се навршавају четири деценије од првог сингла „Филма“ Кад си млад – Заједно (1980), којим је започео фантастичан ауторски низ хитова какви су Замисли живот, Ми нисмо сами, Боје су у нама, Пјевајмо до зоре, Сјећам се првог пољупца, Срце на цести, Љубав је закон, Доћи ћу ти у сновима...

„Нисам музичар, нисам певач, ја сам песник. Пишем и певам своје песме. И људи ми верују. Виде да искрено мислим то што певам. Не певам о нечему што би се могло продати и људима допасти, него сам направио нешто из себе, из своје душе. Људи то препознају“, објашњава Стублић.

Јура и момци свирају и овог пута управо у ДОБ-у, где је „Филм“ први пут тријумфовао пред београдском публиком почетком 1981. године наступом на манифестацији Поздрав из Загреба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво