Два концерта „Бунт рок фестивал у Вршцу“

У концертно-клупском простору „Студио“, вршачког центра „Миленијум“ биће одржана два концерта осам најатрактивнијих и најзапаженијих бендова „Бунт рок фестивала“ РТС-а. У петак, 6. децембра наступаће „Пет минута славе“, „Натали“, "Empathy Soul Project" и „Вива вопс“. У суботу 7. децембра, на бину пред публику у Вршцу изаћи ће „Лагана среда“, „Дингоспо Дали“, „Кора“ и "Zero Two".

Aуторка „Бунт рок фестивала“ Бранка Главоњић истиче да је сарадња са центром „Миленијум“ успешно започета прошле године, када су БРФ бендови наступили у оквиру манифестације "Tower Fest".

„Овог пута желели смо да ту сарадњу унапредимо и то на задовољство и публике, али и наших осам одличних, нових бендова. Тако је лансиран заједнички програм 'Бунт рок фестивал у Вршцу', који чине две концертне вечери“, истакла је Бранка.

Центар „Миленијум“ већ 18 година успешно се бави организацијом многобројних и врло разноврсних спортских, културних и забавних догађаја, чиме потврђује епитет центра свих збивања у Вршцу.

Срђан Пртљага, директор Центра „Миленијум АД Вршац“ каже да се радују овој сарадњи, те да је сигурно ће и ови концерти бити веома атрактивни, занимљиви за публику.

„Драго ми је и што ћемо у Вршцу угостити младе музичаре 'Бунт рок фестивала' РТС-а. Верујемо да ће ове наступе перципирати као лепа, значајна искуства током њихових развојних путева до пуне афирмације на музичкој сцени. Кроз дводневни музички спектакл – рок догађај који предстоји, нашим посетиоцима пружићемо прилику да на једном месту виде оне који долазе да освеже и унапреде домаћу сцену – најбоље млађе снаге рок музике у Србији“, навео је Пртљага.

Концерти „Бунт рок фестивал у Вршцу“ биће одржани у концертном простору „Студио“ центра „Миленијум“, који је комплетно звучно и светлосно опремљен и публици прилагођен, а некадашњи је телевизијски студио.

Сви програми за афирмацију демо бендова, које обезбеђују ауторка и тим пројекта „Бунт рок фестивал“ РТС- а, недвосмислено су од изузетног значаја за неафирмисане, младе музичаре.

Коментаришући колико они све те пружене шансе користе на прави начин, Бранка Главоњић каже да се млади аутори и бендови изузетно труде и то је најважније.

„Време ће показати ко ће издржати све препреке, на путу до циља и ко ће од њих успети да изгради неку дужу и значајнију музичку каријеру“, поверава Бранка.

До краја ове године, у сусрет шестом издању такмичења, а имаће етикету „Бунт рок фестивала“ публику и бендове очекује још дешавања.

„Очекује нас друго издање концертне серије 'Бунт рок фестивал у Фесту', 20. децембра, у земунском клубу 'Фест', када ће наступити састав 'Дингоспо Дали' (победници првог 'Бунт рок фестивала') и два бенда са петог издања фестивала. А од јануара 2020. очекујте још много изненађења“, поручила је Бранка Главоњић.

Биографије свих бендова који ће наступити на концертима у Вршцу, можете прочитати ОВДЕ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво