Тијана Богићевић и Сара Милутиновић представљају „Ширину“

Сара Милутиновић, која потписује неке од највећих хитова на нашим просторима, објавила је дуетску песму са певачицом Тијаном Богићевић. Овим пројектом Сара обележава 20 година каријере, а Тијана наставља успешан низ песама који је започела објавом албума „Чудо“.

Тијана Богићевић и Александра Сара Милутиновић су значајне појаве наше поп сцене, а њихов спој у песми Ширина многи су окарактерисали као „нови талас“ домаће музике.

У продукцијски неочекиваном аранжману, са јединственим гласовним способностима, Тијана и Сара донеле су песму која је на прво слушање понела епитет правог хита.

„Ове године је јубилеј – 20 година моје каријере. Када смо разговарале на ту тему, Тијана је предложила да направимо вокалну сарадњу, с обзиром да дужи низ година наступамо заједно. Драго ми је да су сви моји пријатељи сарађивали на овој нумери, пре свих Тијана, затим Дарко Димитров који је продуцирао траку, и наравно Немања Новаковић и Александар Пејчић који су направили сјајан видео“, каже Сара Милутиновић и истиче да је на снимању спота било је сјајно.

Гост у споту је Луис Мигел који долази из Венецуеле.

„У животу сам одсвирала скоро све веће концертне просторе у региону, али сада искрено имам већу трему. Једва чекам да песма доживи премијеру и да правим неку нову музику“, открива Сара.

Тијана Богићевић, чији албум Чудо је обележио годину за нама и са кога су се издвојили хитови Хајде онда ништа, У реду и Безусловно, не крије задовољство што је први пут укрстила глас са Саром Милутиновић, која је написала њен први хит Тражим.

„Сара је за мене написала Тражим, песму са којом сам започела каријеру и част ми је што смо сада заједно у улози извођача. У питању је одлична мелодија, и текст који ми се одмах допао, тако да верујем да ће се цео овај пројекат допасти мојој публици“, истакла је Тијана.

Песму Ширина Тијана и Сара представиле су у Београду, у друштву пријатеља и најпознатијих домаћих музичара и певача.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво