У Луци Београд – петодневни новогодишњи маратон од 27. децембра

Петодневни новогодишњи маратон "Central Dance Event 2020", који ће се одржати у Хангару у Луци Београд у периоду од 27. до 31. децембра доноси свим љубитељима клупског звука забаву и провод, уз наступе светских звезда електронске сцене.

На Фестивалу наступају Hot Since 82, Chris Liebing, Deborah De Luca, ARTBAT, Charlotte De Witte и Тига, као и најтраженијих домаћих извођача међу којима су Марко Настић, Леа Добричић, Илија Ђоковић, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Bokee, Coeus, Wise D & Kobe, Kid Kimi, Mark Wee, Никола Михаиловић, Roxa, и гост из Македоније Flooder.

Фестивал отвара „дип тек“ звезда Hot Since 82, један од најуспешнијих британских ди-џејева и продуцената у петак, 27. децембра.

Те вечери, домаћу подршку пружају Andrew Meller, продуцентски тројац IDQ и представник млађе генерације Roxa.

Следеће вечери, 28. децембра, у сарадњи са Апгрејдом, наступа харизнатични техно пионир Chris Liebing, а друштво му прави млада звезда Илија Ђоковић, техно ветеран Mark Wee и представник млађе генерације ди-џеј Кид Кими.

Харизматична Италијанка Дебора де Лука дебитоваће на "Central Dance Event 2020", у недељу 29. децембра а исте вечери придружиће јој се дуо „Артбат“ из Украјине.

За загревање те вечери, задужен је Coeus, део „Афтерлајф“ екипе који је недавно наступао са украјинским двојцем у Амстердаму.

Белгијска ди-џеј звезда Charlotte de Witte, наступа у понедељак 30. децембра. Њој ће се придружити Леа Добричић, Flooder и Никола Михајловић.

Канадски ди-џеј и вокалиста Тига наступа у новогодишњој ноћи. Тига је више од 25 година у музичкој индустрији. Његов резиме обухвата три соло албума и хитове попут Sunglasses At Night, Pleasure From The Bass, You Gonna Want Me, Hot In Herre, Ocean Drive, Louder Than A Bomb, Bugatti, који су му обезбедили светску славу.

У „најлуђој ноћи“, наступају и Марко Настић, Марко Милосављевић, Bokee и Wise D & Kobe.

Улазнице су доступне на Cooltix онлајн платформи и на продајним местима Gigs Tix-а и Ticket Vision-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво