Десети Арсенал фест од 25. до 27. јуна 2020. у Крагујевцу

Обогаћен досадашњим искуствима, али и у обавези да испуни велика очекивања своје публике, десети Арсенал ће бити нова прослава музике – још већи бољи, јачи, богатији и занимљивији неко икада до сада, најављују организатори.

Нови визуелни идентитет јубиларног Арсенала, дело цењених дизајнера Браћа Бразери и Dechko Tzar, представља спој традиционалног и модерног, јер подсећа на старе музичке новине и плакате из којих избија нова енергије и младалачки полет окупљања и уживања у рокенрол светковини. 

Арсенал је од свог првог издања 2011. године израстао у респектабилан и утицајан регионални музички фестивал, који привлачи не само посетиоце из Србије и бивше Југославије, већ и остатка Европе и света, у само срце Крагујевца, пажљивим одабиром и спојем занимљивих и утицајних светских и регионалних имена. 

Арсенал се истиче и фантастичним простором на отвореном у оквиру историјског „Кнежевог арсенала“, фабрике муниције из 19. века (Мејн стејџ), где је и рустична зграда Чаурнице (Експлозив ди-џеј стејџ) и прелепа дрвећем наткривена Заставина башта (Гарден стејџ).

Улазнице за десети Арсенал фест биће у продаји од краја новембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво