Бисерин опус сада и на винилу

Након ЦД-а са највећим хитовима легендарне уметнице Бисере Велетанлић, који су заједно објавиле две највеће регионалне дискографске куће ПГП РТС и Југотон-Kроациа рекордс, песме су објављене и на винилу.

Бисеру али и несвакидашњу винил плочу љубичасте боје, видеће и чути посетиоци предстојећег сајма „Медиа маркет“, у петак 25. октобра.

„Промоција овог издања је заказана за 25. октобар, са почетком у 17 сати и биће уприличена на Београдском сајму у оквиру Сајма медија 'Медиа маркет'. Након Здравка Чолића и
Бајаге, ПГП РТС и 'Кроациа рекордс' објавили су компилацијски ЦД и винил једне од највећих и најуспешнијих дама ексЈУ музичке сцене, Бисере Велетанлић. На једном месту објављено је 20 њених ванвременских хитова, што је јединствена прилика за све поклонике добре забавне музике и евергрина“, каже Владимир Граић, директор ПГП РТС.

Од сада и на љубичастом винилу поштоваоци ове вољене уметнице, могу уживати у њеном
чаробном и раскошном гласу. На луксузном издању Кроациа рекордса налази се једанаест вечних хитова, међу којима су Златни дан, Мило моје, Што још ником нисмо дали, Ручак за
двоје, Једно лето касно
и други.

Ово издање,180 грамски винил у боји, доноси и „код за скидање“ МП3 верзије албума, као и аутограм карту.

Бисера Велетанлић је „златна нота“ ових простора, а одувек су је одликовали велика даровитост, посебна харизма и шарм.

„Једна и једина Бисера овдашње музичке сцене. Некоме је име судбина, а некоме у имену све записано. Њено је добро за бисерну каријеру, златан глас, лице са крупним светлим очима, разоружавајућим осмехом и бритким језиком. Постоји још нешто, тако ретко: другар који никад од вас ништа није тражио. Тај бисерни траг је дуг, поучан и важан“, написао је између осталог музички критичар Пеца Поповић на корицама овог специфичног музичког издања.

Време и људи су песме Бисере Велетанлић одавно сврстали у музичке антологије, а сада ће оне по ко зна који пут огрејати многа срца и засвирати осим на ЦД- у и на грамофону. Оне су својеврсна ризница једне аутентичне уметничке чаролије. Једног живота богатог песмама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво