Аргентински прогресив хаус и „Крипи денс“ за крај октобра

Љубитељи модернијих музичких праваца уживаће у крају октобра. На журку „Дримерс“, 25. октобра, долази представник аргентинског прогресив хаус звука Фернандо Ферејра, а последњег дана месеца Ноћ вештица моћи ће да обележе на традиционалном серијалу „Крипи денс“.

Након фантастичног викенда отварања, у реновираном ентеријеру клуба „Дот“, када је публика имала прилику да се на препуном подијуму за игру, забавља уз музички избор наше младе ди-џеј звезде Илијe Ђоковића, као и представнике „Чери он топ“ популарног парти серијала, клуб наставља у истом ритму.

Прво страно гостовање у овој сезони заказано је за 25. октобар, када на журку Дримерс стиже представник аргентинског прогресив хаус звука – Фернандо Ферејра.

У питању је прослава десетогодишњице Фернандове радијске емисије, као и његовог парти концепта. Те вечери, домаћу подршку пружиће му Мигаз, представник наше прогресив сцене. 

Ограничен број улазница за журку Дримерс у продаји је по специјалној цени од 500 динара, путем платформе Cooltix

Фернандов стил је тзв. олд скул прогресив хаус, који је за њега карактеристичан и када је реч о избору музике, али и о нумерама које продуцира. Његов звук је веома специфичан, а ди-џеј сетови су му препуни мелодија и тонова који пружају максимално уживање – музика која покреће тело, а истовремено је одмор за душу. Он је музичар који ствара под утицајем Жан Мишел Жара, Вангелиса, Ханса Зимера.

Након што је одушевио аргентинску публику и наступао широм родне земље, постао је миљеник и интернационалних клабера. Свест о Фернандовој музици досеже далеко ван граница Јужне Америке, чак до Европе, где је наступао у Амстердаму, широм Мађарске, у Букурешту, Суботици и Београду.

Фернандо води радијску емисију под називом Dreamers, која је једна од најслушанијих емисија читаве радио-станице. 

Вече након Фернандовог наступа, 26. октобра резервисано је за добре старе хитове ар'ен'би и хип-хоп звука али и најсвежије нумере овог жанра, увелико препознатљиве на „Чери он топ“ журкама.

Својим истанчаним укусом и овог викенда, музику бирају Ди-џеј Ајк и Леа Давогић, сада већ добро позната лица овог популарног серијала, који ће својом музичком селекцијом публику навести да се њише уз незаборавне хитове овог музичког опуса.

Овогодишњу Ноћ вештица обележићемо у четвртак 31.октобра, уз традиционални „Крипи денс“ серијал, уз обавезне маске, као и незаобилазни троструки b2b сет и сјајну музику Маје Јоме, Марка Вуковића и Бокија. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво