Реприза са хором и оркестром, 6. децембра још један концерт „Бајаге и Инструктора“

„Бајага и Инструктори“ ће, због великог интересовања публике, после првог, већ распродатог концерта са оркестром и хором 5. децембра у београдском Центру „Сава”, под диригентском палицом маестра Војкана Борисављевића, на истом месту и у истој поставци свирати и сутрадан, у петак 6. децембра.

Бенд ће тако двоструким, звучно раскошним спектаклом обележити јубилеј - 35 година рада. Посетиоци ће имати прилику да уживају у посебним верзијама хитова из свих фаза њихове каријере - Двадесети век, Добро јутро, Зажмури, Од када тебе волим, Било би лако...

Улазнице и за други концерт коштају од 1.800 до 2.800 динара. Могу да се купе од среде 16. октобра на благајни Центру „Сава“, као и на свим продајним местима „Тикет“ сервиса и „Гигстикса“.

Покровитељ концерата „Бајаге и Инструктора“ је Град Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво