Које песме расплачу чланове групе „Нови фосили“

За крај педесетогодишње каријере, „Нови фосили“ припремају турнеју која ће трајати око годину дана, а почеће концертом у Београду, који је заказан за 15. новембар у Центру „Сава“.

Њихове песме враћају нас у лепе тренутке. Гостујући у Београдској хроници, чланови групе „Нови фосили“ открили су нам тајну свог успеха, а Маринко Колнаго је покушао да наброји уз које песме плачу, рекавши да су то Сањај ме, Невени жути, жути, Само ми се јави, а Сања Долежал је додала да су они у годинама када плачу „и на рекламе“.

„У Загребу смо имали два велика концерта и Маринко је почео да плаче на првој песми, а то је песма Сањај ме, а плакала је и публика, а плакали смо и ми“, рекла је Сања.

Без обзира на то што група слави 50 година каријере, сви чланови „Нових фосила“ изгледају одлично.

„Мојих 36 година каријере је у 'Новим фосилима', а концерт је осмишљен као прича о педесет година постојања групе. Са нама ће бити људи који су тих 50 година стварали и уткали мали траг и печат у групу“, напоменула је Сања и додала да су 'Фосили' били мушки бенд.

„Мене је назвао шеф групе, Слободан Момчиловић Мока, и рекао да Ђурђица због двоје мале деце не може више да наступа, па је питао мене да ли бих певала у групи. Ја сам пристала, мислећи да ће ми то бити добра забава уз факултет, али и добар џепарац“, рекла је Сања.

Маринко је шаљиво додао да се Сања лепо забавила, појачала џепарац, али факултет није завршила.

Њихови концерти трају по три сата, понекад и дуже.

„Концертно правило је да постоји време трајања наступа, али синергија између публике и нас је фантастична, и са једним бисом то је океј“, рекао је Владимир Кочиш.

„Педесет година је живот и када се разумно размишља, у тих 50 година се морају догодити и лепе и ружне ствари, љубав према песми и енергија када си на бини, нешто те понесе и тај осећај је неописив“, закључила је Сања Долежал. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво