Здравко Чолић распродао први и заказао други концерт у Београду

Звезда домаће музичке сцене Здравко Чолић распродао је концерт заказан за 29. новембар у Штарк арени, у рекордном року, саопштили су организатори. Још једно дружење са Чолом је 30. новембра.

Због незапамћеног интересовања, Чолић је за 30. новембар, заказао још један концерт на истом мeсту. 

Хиљаде обожаватеља није „часило часа“ да купи карте како би уживало у песмама омиљеног певача, па зато и не чуди што их је више од 16.000 – нестало великом брзином.

Карте за други концерт су већ у продаји по истим ценама.

Музичка легенда, једна од ретких која се може похвалити распродатим концертима на другом крају света, одржао је незапамћене наступе по Америци, а круна турнеје „Оно мало среће“, десиће се 29. и 30. новембра у Београду.

Осим нових хитова Тебе чувам за крај, Ничег није било између нас и Оно мало среће, публика ће уживати и у безвременским класицима Мађарица, Станица Подлугови, Ти си ми у крви...

„Једва чекам да поново запевам у Београду. Прошло је пет година од последњег дружења с дивном публиком и време је да поновимо. Сретан сам и с великим нестрпљењем чекам 29. и 30. новембар“, рекао је легендарни Здравко Чолић, који се јавио из Америке, где је управо завршио своју, више него успешну турнеју.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво