„Кругови“, нови сингл „Земље грува“

Из „Грувленда“ управо су стигли „Кругови“. У питању је нови сингл бенда „Земља грува“, који покреће онлајн продавницу „Грув“ са идејом да се промовишу домаћи произвођачи и креативни ствараоци.

Лајт мотив песме су кругови као метафора емотивног односа који притиска отуђеност, монотонија и засићење. Кругови, плод сарадње Милована Бошковића, Зое Киде, Марка Влајчића, Душана Сарића, Луке Лопичића и Ариона Петровског, истовремено су одлука да се искорачи из рутине и започне ново животно поглавље. Аутор текста је Зое Кида. 

Премијера спота „Кругови“ уједно најављује лансирање онлајн продавнице Грув који покреће студио „Грувленд“ са идејом да се промовишу домаћи произвођачи и креативни ствараоци.

Режију спота потписује Коста Ђураковић, док је за монтажу био задужен Урош Шовљанац.

„У центру круга је жена која је схватила да је заљубљеност нестала под теретом свакодневице али не губи наду у љубав. Инспирација за песму су запетљани мушко женски односи који су махом окрњени, неквалитетни и формални“, објашњава чланица групе „Земља грува“ Зое Кида.

Према њеним речима, у питању је слика развојног пута двоје људи који су изгубили страст и заљубљеност негде успут: „Истовремено тон и атмосфера песме сугеришу оптимизам и наду да нас права љубав чека иза угла“.

Зое Кида посебно захваљује другарицама на сјајној глуми и подршци Марији Каран, Мањи Стевић, Јелени Зорић, Тари Томашић, Катарини Бошковић и Лани Јанковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво