„Кругови“, нови сингл „Земље грува“

Из „Грувленда“ управо су стигли „Кругови“. У питању је нови сингл бенда „Земља грува“, који покреће онлајн продавницу „Грув“ са идејом да се промовишу домаћи произвођачи и креативни ствараоци.

Лајт мотив песме су кругови као метафора емотивног односа који притиска отуђеност, монотонија и засићење. Кругови, плод сарадње Милована Бошковића, Зое Киде, Марка Влајчића, Душана Сарића, Луке Лопичића и Ариона Петровског, истовремено су одлука да се искорачи из рутине и започне ново животно поглавље. Аутор текста је Зое Кида. 

Премијера спота „Кругови“ уједно најављује лансирање онлајн продавнице Грув који покреће студио „Грувленд“ са идејом да се промовишу домаћи произвођачи и креативни ствараоци.

Режију спота потписује Коста Ђураковић, док је за монтажу био задужен Урош Шовљанац.

„У центру круга је жена која је схватила да је заљубљеност нестала под теретом свакодневице али не губи наду у љубав. Инспирација за песму су запетљани мушко женски односи који су махом окрњени, неквалитетни и формални“, објашњава чланица групе „Земља грува“ Зое Кида.

Према њеним речима, у питању је слика развојног пута двоје људи који су изгубили страст и заљубљеност негде успут: „Истовремено тон и атмосфера песме сугеришу оптимизам и наду да нас права љубав чека иза угла“.

Зое Кида посебно захваљује другарицама на сјајној глуми и подршци Марији Каран, Мањи Стевић, Јелени Зорић, Тари Томашић, Катарини Бошковић и Лани Јанковић.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 06. окт 2019, 20:39) - Zemlja antigruva [нерегистровани]

Beskonačno dosadno

Najnetalentovaniji bend "novije generacije" čiji su kreativni dometi negde u rangu Nevernih Beba, a ukoliko ovako nastave približavaju se i crnogorskoj grupi Makadam.
Ma važno je da je urbano, nije važno što je muzika loša, aranžman nešto slabiji a vokali neslušljivi.

(субота, 05. окт 2019, 10:19) - agradimir cvetkovicnonymous [нерегистровани]

skidam kapu

Odlicna muzika i reci i kvalitetan spot.Hvala vam!!!

(петак, 04. окт 2019, 22:40) - Milana J. [нерегистровани]

Bravo!

Svaka čast ljudi!