„Атомско склониште“ ове јесени у земунском „Фесту“

Пулски хард рок бенд „Атомско склониште“ наступиће ове јесени у клубу „Фест“ у Земуну“. Наступ легендарних „Атомаца“ заказан је за 19. октобар.

„Атомско склониште“ ове јесени у земунском „Фесту“ „Атомско склониште“ ове јесени у земунском „Фесту“

Након успешне летње турнеје у 40 градова, „Атомци“ полако праве план и за јесен/зиму 2019. године. Оно што је већ сада сигурно је наступ у клубу „Фест“. Њихов концерт у овом легендарном земунском клубу је својеврсна ексклузива, јер у клубовима свирају изузетно ретко.

Међутим, како сами кажу, много воле „Фест“ и када год се одлуче да направе ексклузиван клубски наступ, тај простор је на првом месту.

Од свога настанка, давне 1976. године у бившој Југославији, па све до данашњих дана, бенд „Атомско склониште“ није престао да важи за један од најјачих и најуникатнијих бендова овдашњих простора.

Већ на самом почетку каријере рокери су поставили високе стандарде како звука тако и визуелног наступа, те је већ тада било јасно да је сцена добила нешто упечатљиво, ново и вишеструко квалитетно.

Њихов јасан и тврдокоран пацифистички став, оштра и директна критика друштва и система лансирали су бенд у сам врх ондашње, али и данашње уметничке авангарде, а њихови визионарски текстови, нажалост, данас су сурова реалност и свакодневица.

Време је донело и однело многе бендове, уметнике, ствараоце у протеклим деценијама али „Атомско склониште“ и даље упорно опстаје и тврдоглаво граби даље.

Да ли је могуће боље дочарати комплетну појаву „Атомског склоништа“ него кроз поруке које нам шаљу већ дуже од 40 година. Јер, у Времену хороскопа, врло је важна темељна Ментална хигијена да би Они што долазе за нама могли одлучно, На крају стољећа, рећи: Не цвикај генерацијо јер За љубав треба имат душу!

На радост љубитеља доброг старог екс-Ју рока, ови ветерани рок сцене други пут долазе у „Фест“ и обећавају вече које ћете памтити.

Улазнице за концерт по цени од 900 динара у продаји су од 11. септембра у „Феликс шопу“ (ТЦ Сремска) и у клубу „Фест“. На дан концерта цена улазнице, ако их буде, износиће 1.200 динара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара